♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ .. welcome to MIZS TANIA TINA'S blog .. and THANKS for viewing ..lots of LOVE .. the owner ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

tetamu YANG sudi SINGGAH ...

Wednesday, 25 January 2012

di sebalik costume kuning DIGI .. siapakah ??? : >

assalamualaikum : )


mak aih . lama bebeno tania tak update blog ... =oo= dah timbul dah ha M.A.L.A.S. nyaaaa . nak buat acane nie ?? adeh2 TANIA ~~ rajin kan diri mu tuuu .. ahak2 . k fine .. nanti start bulan depan tania rajin kan ye . ngeh2 : ) walaweiiii ...

BERSAMA . BERSAMA . BERSAMAMU .. WALAU DI MANA JUA ........ 

ingat tak lagu ni famous satu masa dulu ?? masa tania sekolah2 , kawan asyik nyanyi lagu ni je .. HAHA . SO ,ni nak story dengan korang semua pasal iklan DIGI . yela lagu tu actually lagu iklan DIGI. HAHAHA ! and mesti kalau korang ingat DIGI , ingt dekat makhluk kuning yang montel2 gitewww :> kan kan .. 
so let's check it out . sape sebeno2 nyeee si kuning menyala ibarat mentol lampu tu . hiwhiw :>

before kita godek godek pasal DIGI MAN tu , jom kita imbas iklan nyee haa :D
|
|
|
\/


DIGI man :>


sebenarnye kan , karektor si kuning montel nie ... hehehe  yang berlakon dgn Lisa Surihani dalam movie 
' PAPA I LOVE YOU ' . ala yang jadi hero tuu hehehehe. and memang sesuai la kan nama timangan dia POOH sbb tengok la die nie ..


MONTEL ! haha tp kiut la juga ha : > btw nama die ni ZALIF SIDEK ,, 

Selain berlakon dalam filem itu, Zalif yang lahir pada 14 May 1985  juga  berlakon dalam filem wachaaaa !! Bini-biniku Gangster dan muncul dalam beberapa lagi iklan terutama Digi sebagai Yellow Man dan juga dalam Astro First. Kalau tengok gambar2nya dalam MySpace ... memang nampaknya si Zalif ni tak lokek dengan senyuman, rasanya dah jadi cam trademark dia la. hahaha nasib comel je ha : D


 sekarang dah tahu kan kan hehehehehe si comel YELLOW MAN hiwhiw  

so Tania stop sini dulu ye . ciao cincau adios amigos !!

lots of love ,





ha..skodeng ye..=)

0 comments:

Post a Comment

orang yang rajin menaip >,< TQ !